Vánoční světelné rampouchy

Počet produktů: 15
Zobrazeno 1 – 15 z 15 položek
Zobrazeno 1 – 15 z 15 položek
Vánoční světelné rampouchy

Skvělé vánoční osvětlení s rampouchy 

Velice oblíbený druh vánočního osvětlení, který se skvěle hodí jak pro venkovní tak i vnitřní použití.

Světelné rampouchy bývají obvykle používány pro osvětlení párty stanů, oken, vchodových dvěří nebo balkónů.

Veškeré led rampouchy v této kategorii prošli přísnými bezpečnostními testy, takže se jedná o velmi kvalitní vánoční světýlka. Navíc díky technologii LED ušetříte až 90% energie. Doba svítivosti se pohybuje okolo 20 000 hodin, což je oprovni běžným žárovkám neprosto skvělá životnost.

Díky těmto skutečnostem je možné tyto led krápníky nechat venku celoročně a občas si jejich rozsvícením zpříjemnit večer. Nikde není napsáno, že musí být použit pouze na Vánoce. 

Venkovní svíticí rampouchy padající sníh 

Jedním z nejprodávanějším druhem světelných led rampouchů je druh s efektem padajího sněhu. Tento efekt padajícího sněhu u nás najdete pod názvem vodopádový efekt. Každý led rampouch s touto funkcí bude u sebe mít tento název. 

Naše rampouchové vánoční osvětlení  by se mělo stát doplňkem dalších druhů vánočních světýlek, s kterými vytvoří dokonalý efekt a naladí tu pravou vánoční atmoféru i u Vás doma. 

 

Led krápníky v zimě nesmí chybět

 

LED rampouchy instalujete překvapivě snadno. Stačí si napříkad koupit umělohmotné nalepovací háčky v nejbližším železářství a na ně řetěz upevnit. Případně lze kotvě udělat i pomocí umělohmotýnch pásků a nebo drátků. Záleží na Vás.

Navíc si můžete vybrat z řetězů různých délek. Stejně tak si vám dovolujeme nabídnout rampouchy různých tvarů a i například jejich solární provedení, která se perfektně hodí například do zimní zahrady. 

Svítící LED rampouchy v teplé bílé barvě si budou rozumět s podobným vánočním osvětlením do oken, modré rampouchy perfektně doplní světelné LED řetězy ve studeném bílém odstínu s modrým nádechem.

 

Svítící rampouchy a další vánoční dekorace

 

Sortiment kvalitního vánočního osvětlení je však mnohem rozmanitější, což vám dokáže široká nabídka v našem internetovém obchodě Renegad.cz. Naším cílem je, abyste si na jednom místě mohli vybrat veškeré vánoční LED osvětlení. 

Co doplnit vaši sestavu vánočního osvětlení o elegantní světelné kužely, luxusní LED stromky, roztomilé svítící postavičky a další kouzelné vánoční svíticí dekorace?