Solární osvětlení

Počet produktů: 49

Podkategorie

  • Solární dekorativní osvětlení

    Dekorativní solární osvětlení

    Chcete, aby i v noci vypadala Vaše zahrada naprosto úchvatně? Použijte solární dekorace na zahradu a tento sen se Vám splní. Nejen, že naprosto ohromíte Vaše hosty, ale tyto solární zahradní dekorace mohou sloužit i jako osvětlení cesty. Většinou mají dva režimy. Blikající a soustavně svítící. Přes den se nabíjejí a po setmění automaticky sepnou a svítí krásně celou noc až do rána. Solární dekorace na zahradu u nás můžete najít v podobně kolibříků, světelných závěsů, luceren, světelných oblouků a další věcí. Ušetřete peníze za drahou elektřinu a udělejte ze své zahrady opravdový skvost díky tomu, že použijete solární zahradní dekorace od Renegad.cz!

    Ve vánoční obdoví také jednoznačce využijte kvalitní vánoční led osvětlení, které naladí tu pravou atmosféru kamkoliv ho umístíte. Je také důležité vybírat ty pravé druhy. Nejoblíbenější jsou obvykle delší led osvětlení pro venkovní použití, které dosahují  délka až 60m. I taková naleznete v naší nabídce! 

  • Solární zahradní svítidla

    Solární lampy

  • Vánoční solární osvětlení

    Vánoční solární světelné řetězy

    Nemusí být Vánoce, aby jste mohli použít solární řetězy. Každý vánoční solární řetěz v této kategorii je vyroben z vysoce kvalitních plastů a led diod. Takže je zaručena velmi dlouhá životnost. Každý ze solární řetězů z této nabídky funguje naprosto automaticky. Při setmění se automaticky rozsvítí. Intenzita a krása světla z těchto solárních řetězů Vás naprosto ohromí. Vyzkoušejte i vy tyto zahradní solární řetězy a ušetřete peníze za drahou elektřinu!

    V vánočním obdoví Vám určitě přijdou vhod také klasické světelné řetězy, které slouží jako skvělá vánoční dekorace, která naladí tu pravou vánoční atmosféru. Obecně jsou totiž led řetězy velice oblíbené a každoročně se jich na celém internetu prodá za desítky miliard korun. 

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 49 položek
Zobrazeno 1 – 24 z 49 položek
Solární osvětlení
Solární osvětlení