Svíticí kabely se žárovkou

V této kategorii není žádné zboží.
Svíticí kabely se žárovkou

 

Svítící kabely vás oslní

 

Mimořádná odolnost a zároveň elegantní vzhled se snoubí v praktických LED kabelech, které jsou jako stvořené na venkovní použití. Stovky LED minižároviček oslní nejen vás, ale i vaše návštěvy nebo sousedy. Dopřejte vašemu domu a zahradě jen vysoce kvalitní vánoční světýlka, které představuje výbornou investici na mnoho let.

Odpadne vám totiž spousta starostí s každoročním výběrem nového vánočního osvětlení, nebo s opravou nekvalitních řetězů a kabelů. Díky širokému výběru různých délek stylových LED řetězů, například 10, 20 nebo 50 metrů, proměníte vaši domácnost v opravdový ráj každého milovníka vánoční idyly.

A samozřejmostí je také rozmanitá nabídka barevných variant, nechybí klasická bílá, elegantní modrá, výrazná červená a také různobarevný LED kabel, který nadchne zejména vaše děti!

 

Bezpečné svítící kabely jsou základ

 

Při výběru a instalaci vánočních venkovních svíticích dekorací platí více než kdy jindy, že je důležité klást důraz na bezpečnost. Základem je samozřejmě bezpečný svítící kabel, který splňuje veškeré normy stanovené vyhláškou č. 50 o elektrických zařízeních. Ovšem i při jejich instalaci je nutné dodržovat základní bezpečností opatření tak, aby nemohlo dojít k žádnému zranění nebo nežádoucího poškození vašeho majetku.